Praktische Informatie & Verzoeken
- WIFI is op de camping aanwezig, Informeer naar de toegangscode bij aankomst.

- De Poort aan straat sluit rond 23:00uur .Wanneer u later op het terrein wil is dit alleen lopend mogelijk door de kleine toegangs poortje .
Eventueel auto kunt u aan de overkant parkeren. De Poort gaat open om 08.00 uur

- In onze straat (Horst) bevinden zich twee bushaltes met maar liefst 4 buslijnen. (300,301,302 & 136). Ideaal wanneer u wilt een dagje uit wilt in Waalwijk, Tilburg of ’s-Hertogenbosch.

- Wij verzoeken u na het opzetten van de tent of plaatsen van de caravan de auto op het parkeerterrein te zetten.

-Denk aan het milieu, en scheid uw afval goed. Er is een bak voor papier/karton, glas, plastic flessen en een container voor het restafval. Het is niet toegestaan afval van thuis te deponeren in onze containers.

- Muziek is altijd gezellig, maar graag na 22:00 het geluid zachter! Denk ook aan de kinderen.
Voor bezoekers vragen wij u €1.50 per bezoeker. .

u kunt bij ons niet pinnen alleen contant betalen bij aankomst
of vooraf per bank betalen.

-In de houten receptie zijn folders aanwezig voor dagjes uit. Ook Fiets Routes in de Loonse & Drunense Duinen en omgeving zijn te huur of te koop.

- Op de houten receptie hangt een bel voor wanneer u vragen heeft. Geen antwoord? Probeer de bel bij het groene poortje naast de slagboom. Dringend? U kunt ons altijd bereiken op: 0416-852779 of 06-53228083 of 06-14889975 (+31)

- U bent altijd welkom voor vragen, klachten of tips! Wij helpen u graag.

- Heeft u de kinderboerderij al gevonden achter het parkeerterrein. Informeer ons even wanneer u met de kinderen in de boerderij wilt, dan openen wij de poortjes. De twee paarden aan de achterzijde van de camping alleen bijvoeren of aaien. Het is niet toegestaan de wei te betreden! GEVAARLIJK
Free WIFI is available, please ask for the access code during the check-in.

The Gate located at the street closes around pm 23:00
It`s open at am08.00
Cars are not allowed on the fields, please park you car at the carpark.

Do not hesitate to contact us! If you have questions, feel free to find us at the reception or the green gate nearby the entrance barrier. Or give us a call on: +316-53228083 or
+316-14889975
Practical Information & Requests